Ny patient?
Vi søger at leve op til din tillid

Det kræver en god portion tillid at vælge tandlæge, og vi vil arbejde ihærdigt for at leve op til den. Derfor tager vi imod nye patienter efter en fastsat plan, som vi har delt op i fire hovedpunkter. Så har du overblik, hvis spørgsmål skulle dukke op.

 

Du kan ringe til os på 75 58 25 35 (Vamdrup) eller 75 62 55 33 (Horsens), for at booke din første tid. Vi glæder os til at tage imod dig. Har vi ikke åbent, så kan du udfylde vores formular herunder

01

Før du kommer

Når du kommer første gang på klinikken, skal du medbringe:

  • Dit sygesikringsbevis.
  • Navn, adresse og telefonnummer på din tidligere tandlæge.
  • Medicinliste – hvis du får medicin.
02

Den første undersøgelse

Uanset om du vil skifte tandlæge, eller om det er dit første besøg hos en tandlæge i privat praksis, er det vigtigt, at vi sammen får klarlagt:

Hvilken behandling har du behov for?

Efter den 1. april 2015 har Sundhedsstyrelsen bestemt, at alle patienter skal placeres i én af tre farvekoder: Grøn, gul eller rød. Din placering i farvespektret afgøres ved en forundersøgelse, som er prisfastsat af Sundhedsstyrelsen. Prisen følger den almindelige prisudvikling, men i marts 2019 var den på godt 160 kroner. 

Med baggrund i undersøgelsen sammenfatter vi en behandlingsplan, der tager udgangspunkt i dine ønsker. Vi vil komme med faglige anbefalinger, men det er naturligvis dig, der bestemmer, hvad der skal ske. 

03

Behandlingsplan med prisoverslag

Tandlægen anbefaler dig, hvad der bør laves og oplyser hvilke behandlingsformer, der findes. Derefter udregner vi et prisoverslag, så du har styr på, hvad behandlingen koster. Vi hjælper gerne med afdragsordninger, hvis behandlingen udfordrer din økonomiske formåen. 

Røntgenbillede

Hvis du ikke har været til tandlæge i over et år, anbefaler Bering Hus Tandlægerne nye patienter, at vi tager røntgenbilleder af tænderne.

Langt de fleste huller (caries) opstår i mellemrummene mellem tænderne. Her kan det være svært at holde rent med tandbørsten og svært at opdage caries. Det kan et røntgenbillede råde bod på. Prisen på et røntgenfoto er fastsat af Sundhedsstyrelsen. Prisen er derfor ens hos alle tandlæger i Danmark.

Tandrensning

Vi vil altid anbefale nye patienter en tandrensning mod tandsten, da tandsten forårsager caries. Vi udfører den med ultralyd, så du næsten ikke mærker det. Prisen på denne behandling er fastsat af Sundhedsstyrelsen og derfor ens hos alle tandlæger i Danmark.

Læs mere om priser hos Bering Hus Tandlægerne i Vamdrup og Horsens.

04

Tilskud, forsikring og finansiering

Vi vil alle gerne have et flot og sundt smil, og her kan tilskud, forsikring eller finansiering være en hjælp.

Medlem af Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen danmark gruppe 1, 2 eller 5, kan du få tilskud på helt op til 50% af de mest almindelige behandlinger.  

Forsikring

Hvis du har fået en pludselig skade på dine tænder, kan du ofte finde dækning i din ulykkesforsikring. 

Finansiering

Er der brug for ekstern finansiering? Vi har et godt samarbejde med DENTI.dk.

Ny patient formular

bubble