Kæbekirurgi

Bering Hus implantat og kæbekirurgisk klinik

Bering Hus Tandlægerne i Horsens og Vamdrup har en erfaren kæbekirurg tilknyttet klinikken i Horsens. Det betyder, at du som patient er sikret en ekstra høj faglighed på de komplicerede behandlinger, der omfatter kirurgi. Det er behandlinger, vores faste tandlæger også godt må udføre, men vi vil hellere overlade opgaverne til den helt rette ekspertise. Det sikrer de bedste resultater - både hvad angår operationernes succesrate og patienternes tilfredshed.   

Vores kæbekirurg hedder Nicolai Paaske. Han arbejder til daglig som overtandlæge på "Afdeling for tand-, mund- og kæbekirurgi" på Odense Universitetshospital, og derudover er han fast tilknyttet begge vore klinikker. 

Andre tandlæger kan også benytte ekspertisen

Er du patient ved en anden tandlæge, eller er du selv tandlæge? Det forhindrer dig ikke i at benytte Nicolai´s ekspertise. 

Har du som tandlæge henvist en af dine patienter til behandling hos Bering Hus Implantat & Kæbekirugisk Klinik, henviser vi selvfølgelig patienten tilbage til dig, efter behandlingen med implantat eller kæbekirurgi er endt. Vi sender orientering om viderebehandling af patienten med.

Henvisninger modtages pr. EDI-portalen

Her kan du se priser 

 

content/nicolai.jpeg

bubble