Porcelænsfacader

Porcelænsfacader er en kosmetisk behandling ligesom tandblegning og plastfacader. Porcelænsfacader er en god mulighed, hvis du har:

  • misfarvede tænder
  • gullige tænder
  • knækket lidt af tænderne

En porcelænsfacade er en ganske tynd skal af porcelæn. Din tandlæge kan sætte en porcelænsfacade på tænderne for at opnå et kosmetisk flot resultat. Vi kan ændre på tændernes farve og form ved at fremstille individuelt tilpassede porcelænsfacader.

Hvordan får man lavet porcelænsfacader?

Porcelænsfacader kræver ganske lidt slibning af tænderne, men kan give et helt utroligt flot resultat. Tandlægen tager et aftryk af dine tænder, så tandteknikeren kan fremstille porcelænsfacaderne i den præcise form og farve. Bagefter bliver porcelænsfacaderne cementeret fast på dine tænder.

Hvad er forskellen mellem porcelænsfacader og blegning?

Du kan opnå meget flotte og lyse tænder med porcelænsfacader. Behandlingen med porcelænsfacader på tænderne er permanent. Derfor er det ikke en behandling, som skal gentages efter to-tre år som for eksempel tandblegning.

Porcelæn eller plast?

Forskellen på facader i porcelæn og plastfacader er helt klart det kosmetiske resultat. Porcelænsfacader er klart de flotteste og mest holdbare. Du kan forvente, at facaderne holder i mindst syv-ti år.

Er der komplikationer ved porcelænsfacader på tænder?

Efter slibning og cementering af porcelænsfacader er der generelt meget få komplikationer forbundet med behandlingen.

Det er normalt, at tænder, som har fået porcelænsfacader, kan være lidt mere følsomme for kulde og varme i de første måneder efter behandlingen. Det kan være ubehageligt, men kræver ingen behandling og forsvinder af sig selv.

Kontakt Bering Hus Tandlægerne, hvis du vil have flotte og sunde tænder.

 

Book tid til behandling

Sunde tænder giver et flot smil.
Book en tid til behandling ved at trykke på den by hvor du holder til.
bubble