Tandretning med LiteWire

Hvad er en LiteWire tandbøjle?

LiteWire er en næsten usynlig tandbøjle til voksne, der ønsker kosmetisk tandretning af de forreste tænder. Din tandlæge hos Beringhus Tandlægerne i Horsens og Vamdrup kan hjælpe dig med kosmetisk tandbehandling af dine skæve tænder.

Er kosmetisk tandretning med LiteWire tandbøjle noget for mig?

Dit smil er dit visitkort, og noget at det første andre ser, når de møder dig. Derfor kan skæve tænder, i nogle tilfælde, påvirke selvværdet og medvirke til, at du ikke har lyst til at smile.

Heldigvis er det i dag meget almindeligt, at voksne får reguleret skæve tænder med en tandbøjle. Hos Beringhus Tandlægerne i Horsens kan du få kosmetisk tandregulering med en LiteWire tandbøjle.

LiteWire tandbøjlen kan rette:
•    mellemrum mellem dine fortænder,
•    Skæve eller roterede fortænder,
•    Trangstillede fortænder.

Sundhed og fordele ved LiteWire tandbøjler

Slidtagen på trangstillede og skæve fortænder er ofte stor. Du kan miste emaljen på dine tænder. Det er svært at opretholde en god hygiejne mellem tænder, der sidder meget tæt.

Med dårlig mundhygiejne risikerer du kronisk tandkødsbetændelse, som i de værste tilfælde kan føre til paradentose.

Med en LiteWire tandbøjle på dine fortænder kan du få et pænere smil, og det bliver samtidigt betydeligt nemmere, at holde din mund sund.

Hvordan virker en LiteWire tandbøjle?

Din tandlæge hos Bering Hus Tandlægerne i Horsens eller Vamdrup tager et aftryk af dine tænder og støber nogle modeller, som dine tænder analyseres og vurderes ud fra. Derefter kan den kosmetiske tandretning begynde.

LiteWire tandbøjen sættes fast på dine fortænder. Selve tandbøjlen er, i modsætning til klassiske ”togskinner”, næsten usynlig og meget diskret at have på.

Med LiteWire tandbøjlen flytter tandlægen dine tænder på en nænsom og hurtig måde. En kosmetisk tandretning med LiteWire tandbøjlen tager normalt omkring 6 måneder.

Under og efter kosmetisk tandregulering med LiteWire tandbøjler

Når du er under behandling med en LiteWire tandbøjle, skal du tilses af din tandlæge hos Beringhus Tandlægerne i Horsens eller Vamdrup med 3-4 ugers mellemrum.

Tandlægen vil tilpasse og regulere tandbøjlen i forhold til dine tænders nye position.

Når dine tænder er rettet med LiteWire tandbøjlen er slut, er det vigtigt at tænderne fastholdes i den nye position, så de ikke bliver skæve igen. Din tandlæge fremstiller en såkaldt retainer bøjle til dig, som du skal bruge efter behandlingen.

Priser på tandretning med LiteWire tandbøjler

Det er ikke så dyrt, som man skulle tro at få rettet tænder med tandbøjle. Alt inklusive koster tandretning med tandbøjle hos Bering Hus Tandlægerne i Horsens og Vamdrup:

  •     14.000 kr. for over- eller underkæbe
  •     26.000 kr. for både over- og underkæbe.

HUSK at Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til tandretning

Kontakt Beringhus Tandlægerne i Horsens og Vamdrup, hvis du vil høre mere om kosmetisk tandregulering med LiteWire eller bestille tid til behandling.