Prisliste kroner og broer

Priserne på kroner og broer er meget forskellige. Det er derfor bedst at spørge din tandlæge eller det øvrige personale om, hvad en krone eller bro vil koste i forbindelse med den behandling, du skal have foretaget. Alle vores broer og kroner er fremstillet på danske dentallaboratorier. Tandlægen forbereder tanden/tænderne og tager et digitalt aftryk med 3d-scanner, dvs. der skal ikke tages et gummi-aftryk af tænderne, som vi gjorde tidligere. Et digitalt aftryk er en scanning af tænderne, som via internettet bliver sendt til det laboratorium der skal fremstille kronen eller broen.

Det er vigtigt at skelne mellem de materialer, der bliver brugt til fremstilling af den enkelte krone/ bro, samt at der er forskel på om kronen/broen sidder bagerst i munden eller skal erstatte fortænder.

Priser på de mest anvendte fuldkeramiske krone/bro typer:

Kindtand Classic                   kr.                            4.950,00
Kindtand Classic Plus                   kr.                            5.950,00
Fortand Classic                   kr.                            4.950,00
Fortand Classic Plus                   kr.                            5.950,00
Fortand Specialkosmetisk                   kr.                            6.350,00
3 leddet bro,             Fra kr.                          14.500,00
Priserne er excl. røntgenbilleder og bedøvelser.Bed om et behandlingsoverslag inden behandlingens start.

Du kan få tilskud fra Sygesikringen “danmark”, hvis du er medlem.

 

Recept-honorar

På grund af øgede udgifter til receptudskrivning via det Fælles MedicinKort ( recept-server), ser vi os nødsaget til at opkræve et honorar for udskrivning af recepter.

Siden 15. november 2015 er det lovpligtigt at udskrive recepter digitalt, og vi er derfor blevet pålagt øgede udgifter til bl.a. administrering af den fælles recept-server.