Bering Hus Implantat & Kæbekirurgisk Klinik

Du kan som tandlæge henvise patienter til Bering Hus Implantat & Kæbekirurgisk Klinik, hvor kæbekirurg og specialtandlæge Nicolai Paaske udfører behandlinger på et højt fagligt og meget ambitiøst niveau.

Nicolai Paaske arbejder til dagligt som overtandlæge på afdeling for tand-, mund- og kæbekirurgi på Odense Universitetshospital.

Ønsker din patient protetisk behandling i forbindelse med henvisningen udføres denne af Tandlægerne Michael Them & Mads Lindkær.

Har du som tandlæge henvist en af dine patienter til behandling hos kæbekirurg Nicolai Paaske hos Bering Hus Implantat & Kæbekirugisk klinik i Horsens, henviser vi selvfølgelig patienten tilbage til dig, efter behandlingen med implantat eller kæbekirurgi er endt. Vi sender orientering om viderebehandling af patienten med.

 

Find vej og find parkeringsplads

Læs her, hvordan du finder parkeringsplads

Prisliste:

Prisliste for implantat- og kæbekirurgi finder du her

Elektronisk henvisningsblanket

* skal udfyldes.

Patient*:

CPR*:

Adresse*:

Postnr.*:

By*:

Tlf. privat:

Tlf. arbejde:

Mobil:

Ønsket behandling:

Evt. Medicinsk anamnese:

Implantattype:

Hvis andet:

Henviser:

Navn*:

Klinik*:

e-mail*:

Tlf*:

Dette site er beskyttet af HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), som er en krypteret udgave af HTTP. HTTPS beskytter data, hvor kun afsender og modtager må kende meddelelsen, for eksempel netbanker, debetkort- og kreditkort-betaling via internettet og/eller tilmelding hvor CPR-nummer skal opgives.